• Friss
Bkrtondsy Esetben a Google Pixel 6 Pro Esetében Kitámasztó Tárca Levehető Kártya Tartóját a hitelkártyák Ütésálló Ütközés-Ellenálló Páncél, nagy teherbírású Védelem Tok (Kék)

Bkrtondsy Esetben a Google Pixel 6 Pro Esetében Kitámasztó Tárca Levehető Kártya Tartóját a hitelkártyák Ütésálló Ütközés-Ellenálló

Buyers rating:
HUF 1078.65

Áruk

【Összeférhetőség, Stílus】Kompatibilis a Google Pixel 6 Pro Esetben 2021 ,NEM A Google Pixel 6 Esetben 2021.Király hadsereg stílus, katonai,kínál erős védelem.alkalmas futás, hegymászás, kemping, vagy egyéb szabadtéri sportról. 【, Nagy teherbírású Védelmi Tervezési】 Google Pixel 6 Pro Esetben 2021 készült extrém kemény külső polikarbonát(PC) puha belső hőre lágyuló polyurethanes TPU dupla réteg hibrid védelem kialakítása.4 beépített sarok légzsák körül a telefon, ami felszívja a hatás, illetve a karcolások elkerülése érdekében, hogy megvédjék a tökéletes véletlenül csepp esik.Igazolt 1000+ idők drop-vizsgálatok a 20 méter magas ,nagyon megfelel Katonai szintű Megfelelés. 【Levehető Kártya Tartóját】A legmenőbb dolog, hogy az képes arra, hogy távolítsa el a kártya birtokosa.először emeld fel a csatot felfelé, másodszor csúszik le, majd vegye ki a kártyát a nyílásba.a könyv a 3 legfontosabb lapot vagy a pénzt, anélkül, hogy a tárca kültéri.A kártyák vagy hajtogatott számlák rejtett, nem könnyű, hogy észre, nagyon biztonságos, kényelmes. 【Képernyőn, Kamera, Védelmi】Felvetett ajka a lencse védi a kamerát, az első masszív lökhárító megvédi a képernyőt a karcolások ellen, amikor képpel lefelé.3mm képernyőn, a fényképezőgép felvetett ajkak ebben az esetben a képernyő védelme érdekében a kamera, majd vissza a készüléket a karcolásoktól, ha a telefon le az asztalra. 【Kitámasztó Design】Beépített állvány ad a kényelem videók, filmek a kihangosító a kívánt kényelem, stabilitás.Egészül ki állvány gyűrű tartó, elég masszív.Könnyű kezét, amikor filmeket, játékokat, vagy az online csevegés.Bkrtondsy Google Pixel 6 Pro tárca az esetben, kényelmesen tárolni 3 kártyákat, mint például az AZONOSÍTÓ, hitelkártya/betéti kártya, névjegykártya, vagy árutovábbítási kártya a rejtett kártya-tartó foglalat a hátoldalán az ügyet.Katonai Csepp Védelem.A Google Pixel 6 Pro Esetben 2021 készült extrém kemény külső polikarbonát(PC) puha belső hőre lágyuló polyurethanes TPU dupla réteg hibrid védelem kialakítása.4 beépített sarok légzsák körül a telefon, ami felszívja a hatás, illetve a karcolások elkerülése érdekében, hogy megvédjék a tökéletes véletlenül csepp esik.Megjegyzés : . 1. A kártyabirtokos képes tárolni 3 lap (feltéve, hogy a vastagsága a kártyák). 2. Fém hitelkártyák zavarja a vezeték nélküli töltés.Kérjük, távolítsa el a töltés előtt.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek