• Friss
Incipio DualPro Samsung Galaxy S9+ az Esetben a Sokk-Elnyelő Belső Mag & Védő Külső Héj, a Samsung Galaxy S9 Plusz (2018) - Fekete

Incipio DualPro Samsung Galaxy S9+ az Esetben a Sokk-Elnyelő Belső Mag & Védő Külső Héj, a Samsung Galaxy S9 Plusz (2018)

Buyers rating:
HUF 641.25

Áruk

Kompatibilis a Samsung Galaxy S9+. 2x réteg védelmet nyújt katonai csepp védelem.Szint 1 : karcálló merev, polikarbonát külső héj.2. réteg : Sokk-elnyelő belső mag védi a dudorok cseppek. 1 méter mély vizsgált védelem.A Samsung S9+ tele van függés jellemzői, így a majdnem mindig a te kezedben van.Minél többet használod, annál nagyobb az esélye, akkor a tapasztalat azokat elkerülhetetlen, ijesztő pillanatok—a ejtsd ki a zseb, vagy egy csúszós tartás—, amikor a Galaxy S9+ tart a hatása.Csökkenti a kockázatot, katasztrófa (de szívfájdalom) a Dual Pro® esetben.Elvittük a normál esetben design fel, több fokkal két réteg katonai szintű védelem, amely segít a telefon túlélni akár 10 méteres csepp.Ne aggódj; két réteg nem jelenti azt, terjedelmes—arról is gondoskodtunk, hogy a Dual Pro® szépen sovány.Kompatibilis Ér Plus Íves Edzett Üveg kijelző Védő fólia.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek