• Friss
Lgarisy Moto G Stylus Esetben,Moto G Stylus Esetben,Puha TPU Sokk-Elnyelő Anti-Skid mind a Négy sarkát Légzsák Védelem Shatter-Ellenálló Szilikon Telefon Esetében a Motorola Moto G Stylus (Fehér csipke)

Lgarisy Moto G Stylus Esetben,Moto G Stylus Esetben,Puha TPU Sokk-Elnyelő Anti-Skid mind a Négy sarkát Légzsák Védelem Shatter-Ellenálló

Buyers rating:
HUF 930.15

Áruk

[Kompatibilitás] A termék alkalmas a Motorola Moto G Stylus 2020-as mobil telefon (kérjük, ellenőrizze a modell, hogy elkerüljék a vásárlás hiba). [Anyag] használ, puha, kiváló minőségű, környezetbarát TPU anyag, jó fényáteresztés, kopásállóság, valamint csúszásmentes, kényelmes tapintású, rugalmas telepítés, szétszerelés nélkül, hogy fáj a gép. [Védelem Kialakítása] A biztonsági design a négy sarokban légzsák rebound az ütközés pillanatában, hogy megvédje a mobiltelefon a véletlen ütközés, esés, vakarja, hogy károsíthatják a készüléket, amely tartós védelmet. , 360 ° - os surround design, magasabb, mint a képernyő lencse kialakítás a karcolások elkerülése érdekében, valamint kopás elleni védelem a helyén.Az igazi gép penész nyitó pozíció pontos, sima. [Divatos Megjelenés] Környezetbarát pigmentek, stílusos nyomtatás tervez a Motorola Moto G Stylus telefon több személyes, szórakoztató, szép, hozd kielégítő élményt. [A Szolgáltatás minősége], Ha kell az azonos típusú mobil telefon védelme, kérjük, kövesse a Lgarisy boltba, hogy megtalálja, amit keres.Mind a négy sarkát légzsák drop-bizonyíték szilikon mobiltelefon tok : A négy sarokban vákuum légzsák rebound védelme, a mobiltelefon, az ütközés pillanatában.TPU (Termoplasztikus Polyurethanes) anyag jó rugalmasság, kopás-ellenállás, csúszásgátló, puha, de nem fáj a gép.Ez a rugalmas, hogy telepíteni vagy eltávolítani.Karcolás, kopás elleni védelem több a hely, a stílusos minta design teszi a Motorola Moto G Stylus 2020 telefon több személyes, szórakoztató, de gyönyörű.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek