• Friss
LUSHENG Esetében Vivo Y81, Gradiens Színes Edzett Üveg Vissza Shell Puha TPU Szélén Fedél Telefon Esetében, a Vivo Y81 (6.22) - Szürke+Fekete

LUSHENG Esetében Vivo Y81, Gradiens Színes Edzett Üveg Vissza Shell Puha TPU Szélén Fedél Telefon Esetében, a Vivo Y81 (6.22)

Buyers rating:
HUF 7101.00

Áruk

Edzett üveg gradiens szín, minta shell tökéletesen kompatibilis Vivo Y81. Készült magas minőségű, puha TPU+ edzett üveg.A használata a függőleges gradiens színek teszi a shell fejlettebb, texturált.Könnyű, könnyen hordozható, ez teszi a telefon meg vékony, nem terjedelmes.A pontos vágás lehetővé teszi a könnyű hozzáférést biztosít az összes portok, gombok, biztosít hatékony védelmet a sokkok, karcolások a telefon.Mi már évek óta elkötelezett a fejlesztés, a termelés mobil telefon esetekben.Célunk, hogy kiváló védelmet nyújt a telefon, hogy nehogy leessen pedig nekimegy.Nem csak a szépség, kényelem, mobil telefon esetekben is az állandó törekvés.Szolgáltatás : 1. Pontosan illeszkedjen a vonalát a telefon, könnyen használható az összes port függvényt, támogatja a vezeték nélküli töltés.2. Karcsú, vékony, erős, de nem terjedelmes.3. Lágy textúra : A lágy, folyékony szilikon anyag egy csúszásmentes érzi, kényelmes markolat, úgy érzi, jó, könnyen tisztítható.4. Védi a készülék hátlapját.A kissé emelt ajkak képes megvédeni a képernyőn, a fényképezőgép a karcolásoktól, illetve repedések.5. A vertikális gradiens hátlap lehetővé teszi, hogy az egyedi megjelenés, a telefon a személyiség.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek