• Friss
DIAOD Karácsonyi Dekorációk, Karácsonyi Csengő Lógó Medál Díszek Fém Jingle Bells Baba (Szín : D, Méret : 1222cm)

DIAOD Karácsonyi Dekorációk, Karácsonyi Csengő Lógó Medál Díszek Fém Jingle Bells Baba (Szín : D, Méret : 1222cm)

Buyers rating:
HUF 5413.50

Áruk

Díszíteni a hálószoba/fürdőszoba/ nappali, a gyönyörű képkeret fa fali matrica, add hozzá a szobában néhány művészi hangulat!.Alkalmazni lehet bármilyen sima, tiszta, száraz felületre.Díszíteni belső falak vagy ablakban a haza, fürdőszoba, irodai, kollégiumi, vagy tárolni.Lehet távolítani, vízálló, kétoldalas vizuális design.Megjegyzés : Ez a fal matrica újra felhasználható a sima falra, felületre.Díszíteni a hálószoba/fürdőszoba/ nappali, a gyönyörű képkeret fa fali matrica, add hozzá a szobában néhány művészi hangulat!Alkalmazni lehet bármilyen sima, tiszta, száraz felületre.Díszíteni belső falak vagy ablakban a haza, fürdőszoba, irodai, kollégiumi, vagy tárolja el Lehet távolítani, vízálló, kétoldalas vizuális design.Megjegyzés : Ez a fal matrica újra felhasználható a sima falra, felületre.Műszaki adatok : Mérete : 12*22cm Material : Műanyag+vas Csomag tartalma : 1 x Karácsonyi Dekorációk, Karácsonyi Csengő Megjegyzések : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér, 1 - 3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!Megfelelő Alkalom : Ez a baba nagyon alkalmas a Karácsony, ünnepek, esküvők, partik, díszítő lakások, konyhák, éttermek, szállodák, klubok, stb. létrehozása ünnepi hangulatot.

Termékjellemzők

Size:
about 12*22cm
Material:
Plastic+iron
Package Includes:
1 x Christmas Decorations Xmas Bell :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1- 3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
Suitable Occasion:
This doll is very suitable for Christmas, holidays, weddings, parties, decorating homes, kitchens, restaurants, hotels, clubs, etc., creating a festive atmosphere.

Kapcsolódó termékek