• Friss
Harryshell [10 Kártya Slot] a [Block Lopás Kártya Beolvasás] Funkció, PU Bőr Flip Tárca Esetben Fedezi a Cipzáras Zseb Csuklópántot Kitámasztó Samsung Galaxy A02S (Virág Lila)

Harryshell [10 Kártya Slot] a [Block Lopás Kártya Beolvasás] Funkció, PU Bőr Flip Tárca Esetben Fedezi a Cipzáras Zseb Csuklópántot

Buyers rating:
HUF 2023.65

Áruk

Kompatibilis a Samsung Galaxy A02 S, SEM bármely más modell.Védi a telefont a karcolásoktól, por, szennyeződés, ujjlenyomatok, valamint egyéb mindennapi viselet. [Block Lopás Kártya Beolvasás] A 10 Memóriakártya-nyílások vannak kialakítva, a blokkoló anyag védi a bankkártya / hitelkártya jogosulatlan szkennerek,tartsa a kártyát biztonságos. [Cipzáras Zseb] Nagy kapacitású neked, hogy nálam pénz bill pénz,érme,papír, nyugta,gomb,usb kábel-vagy fülhallgató. [Korszerűsített mágneses csattal bezárása],tartsa a telefont biztonságosabb a tárca,könnyen nyitható, majd zárja be. [Kitámasztó & levehető csuklópántot], Használja a kitámasztó tisztsége, hogy hands-free video kéri, olvasni, vagy filmet nézni bárhol kényelmesen.Ahogy a bőr, mint egy mini-kuplung.Harryshell márka esetben nem csak egy telefon esetében is egy multi-function pénztárca,hogy megfeleljen a napi használatra.Kompatibilis a Samsung Galaxy A02 S, NEM más modell Funkciók : 1.Blokk Lopás Kártya Beolvasás,tartsa a kártyát biztonságos,védi a bankkártya / hitelkártya jogosulatlan szkennerek. [ Kell a kártyákat a kártya slot ] 2.A pénz slot, valamint cipzáras zseb, akkor tegye készpénzes számlát,érme,papír számlákat megjegyzés,gomb,usb kábel-vagy fülhallgató vagy más kis szerkentyű.[Megjegyzés : Cipzáras zseb nem a blokkoló lopás kártya beolvasás funkció.] 3.A kitámasztó funkció, egy film vagy a videót a telefonon megtörtént könnyebb a tok. 4.A csuklópántot, fogd csak meg a kezét, vagy a csukló, amikor elfoglalt nála valami. 5.Elegáns színű, funkcionális elegent kialakítás, jól működik, a férfiak, vagy nők.Jó választás, mint egy ajándék.A csomag Tartalmazza : 1* az Esetben a Harryshell.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek