• Friss
Velaurs Kamera Szilikon Bőr Ház, ütközésvédelem Kamera Szilikon Védő Ház Rugalmas Anti Karcolás Puha Mosható a 600D Fényképezőgép(Sárga)

Velaurs Kamera Szilikon Bőr Ház, ütközésvédelem Kamera Szilikon Védő Ház Rugalmas Anti Karcolás Puha Mosható a 600D Fényképezőgép(Sárga)

Buyers rating:
HUF 2995.65

Áruk

Pontos Furat Pozíciója : A lyuk pozíció pontos biztosítani a megjelenés, valamint védelmi funkció, de nem befolyásolja a használatát.Szilikon Kamera Esetében : Elfogadásáról kiváló minőségű, egészséges szilikon anyag, a kamera az esetben egy rugalmas, kemény, puha, kellemes tapintású.Védelmi Funkció : A szilikon védő ház tartós, mosható, pedig tökéletesen védi a kamerát a karcolásoktól, ütésektől, por, szennyeződés.Könnyű Hozzáférés : Az elemtartó fenntartott, valamint az akkumulátor lehet cserélni anélkül, hogy eltávolítaná a védőborítót, amely sokkal kényelmesebb a használata.Alkalmazható Modellek : Kifejezetten 600 D, 650 D, 700 D Kamera, a puha szilikon képes megvédeni a kamera, valamint meghosszabbítja az élettartamát.Szolgáltatás : 1. Szilikon Kamera Esetében : Elfogadásáról kiváló minőségű, egészséges szilikon anyag, a kamera az esetben egy rugalmas, kemény, puha, kellemes tapintású.2. Védelmi Funkció : A szilikon védő ház tartós, mosható, pedig tökéletesen védi a kamerát a karcolásoktól, ütésektől, por, szennyeződés.3. Pontos Furat Pozíciója : A lyuk pozíció pontos biztosítani a megjelenés, valamint védelmi funkció, de nem befolyásolja a használatát.4. Könnyű Hozzáférés : Az elemtartó fenntartott, valamint az akkumulátor lehet cserélni anélkül, hogy eltávolítaná a védőborítót, amely sokkal kényelmesebb a használata.5. Alkalmazható Modellek : Kifejezetten 600 D, 650 D, 700 D Kamera, a puha szilikon képes megvédeni a kamera, valamint meghosszabbítja az élettartamát.Specifikáció : Elem Típus : Kamera Szilikon Bőr Housing Material : Silicone Product Súly : Kb. 70g / 2.5 oz Alkalmazandó Modell : Alkalmas 600 D, 650 D, 700 D Kamera Csomag Lista : 1 x Szilikon Kamera Esetében .

Termékjellemzők

Item Type:
Camera Silicone Skin Housing
Material:
Silicone
Product Weight:
Approx. 70g / 2.5oz
Applicable Models:
Suitable for 600D, 650D, 700D Camera
Package List:
1 x Silicone Camera Case  :

Kapcsolódó termékek