• Friss
RUGF Nagyító, 10-Szer Kézi 60mm / 70mm / 80mm Hordozható Nagyító, Használt Ékszer, Újság Olvasás Kéz (Szín : Egy, Méret : 10X)

RUGF Nagyító, 10-Szer Kézi 60mm / 70mm / 80mm Hordozható Nagyító, Használt Ékszer, Újság Olvasás Kéz (Szín : Egy, Méret :

Buyers rating:
HUF 6858.00

Áruk

1. Funkció : Ez a 10x kézi nagyító célja, hogy további világosság, egyértelmű volt, megtekinthető, apró betűk, vagy tárgyakat. 2. Focus lámpa : lehet használni, hogy a fókusz fény, mint a koncentrált a napsugárzás, hogy hozzon létre egy hot spot a fókuszpont, ezáltal tüzet okoz. 3. Ergonómia : csak akkor kell, hogy csúszik a zsebébe kell használni.Én, könnyen olvasható kis szöveges otthon, vagy tanulni térképek kívül. 4. Alkalmas : ideális választás bővítése ékszerek, festés, faragás, kézimunka, bélyegzés, varrás, javítás kis kiegészítők, elolvasásától az üveget, stb. 5. A tökéletes ajándék : a nagyító, a dobozban lesz egy elegáns ajándék választás, tökéletes ajándék a barátaim, a nyugdíjasok, vagy a család.Termék leírás : Tükör átmérője : 60/70/80mm Weight : 123g Color : golden Material : utánzás antik mahagóni, üveg, plastic Magnification : 10 times Packing lista : 1 nagyító glassnote : 1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-3mm különbség, köszönöm.2. Mivel a különbségeket, a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Lépjen kapcsolatba velünk : Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.

Termékjellemzők

Kapcsolódó termékek