• Friss
Diydeg mérőszalag Test mérőszalag Varrás mérőszalag 10DB mérőszalag Karját Comb

Diydeg mérőszalag Test mérőszalag Varrás mérőszalag 10DB mérőszalag Karját Comb

Buyers rating:
HUF 12420.00

Áruk

Azt is fel lehet használni, hogy az intézkedés a gyermekek fej kerülete vagy magasságát, széles körben alkalmazást.Elrejtése gomb automatikusan visszahúzódik, vágás nélkül kezét, kényelmes, praktikus, biztonságos.Meg lehet mérni számos részén a test, ez a szalag, mint a mellkas, derék, csípő, vádli, comb, kar, stb.Kétoldalas skála, centiméter, egyik oldalán, teljes hossz 150 cm, inch a másik oldalon, a teljes hossza 60in.Kicsi, aranyos, stílusos, szép, vigye magával, nem veszi fel a helyet.Szolgáltatás : 1. Kicsi, aranyos, stílusos, szép, vigye magával, nem veszi fel a helyet.2. Meg lehet mérni számos részén a test, ez a szalag, mint a mellkas, derék, csípő, vádli, comb, kar, stb.3. Elrejtése gomb automatikusan visszahúzódik, vágás nélkül kezét, kényelmes, praktikus, biztonságos.4. Kétoldalas skála, centiméter, egyik oldalán, teljes hossz 150 cm, inch a másik oldalon, a teljes hossza 60in.5. Azt is fel lehet használni, hogy az intézkedés a gyermekek fej kerülete vagy magasságát, széles körben alkalmazást.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Szalag Measure Quantity : 10pcs Material : Pamut ronggyal, Plastic Volume Méret mérőszalag : Kb. 5.3 x 1,2 cm/2.0 x 0,4 in Tape Intézkedés Hossza : Kb. 150cm/59.0 a mérőszalag Mélység : Kb. 1.2 cm/0.4 in Double-Kétoldalas Skála : cm + inch Téma : Szekrény gombot nyomja meg, hogy vonja vissza használat után automatikus visszahúzás vágás nélkül kezét, kényelmes, biztonságos (szekrény gomb, középen) Csomag Lista : 10 x mérőszalag Eszközök.

Termékjellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tape Measure
Quantity:
10pcs
Material:
Cotton cloth, Plastic
Volume Size of Tape Measure:
Approx. 5.3 x 1.2cm/2.0 x 0.4in
Tape Measure Length:
Approx. 150cm/59.0in
Tape Measure Width:
Approx. 1.2cm/0.4in
Double-Sided Scale:
cm + inch 
Feature:
Closet button, press to retract after use, automatic retraction without cutting hands, convenient and safe (closet button, in the middle)
Package List:
10 x Tape Measure Tools :

Kapcsolódó termékek

100 ft. Mérnök mérőszalag, 3/8 Penge
  • Friss
Látogatói besorolás:

100 ft. Mérnök mérőszalag, 3/8 Penge

Penge Szín : Sárga, Kiemelkedő : Nem Névleges, Zár Típ: Nincs Zár.Félhold Lufkin? 100' Banner?mérnök¡s SAE sárga mérőszalag funkciók egy kemény pvcbevonatú acél az esetben

HUF 8930.25