• Friss
Pokerty9 Adagoló Üveg, Vákuum 2db Üres Üveg Fehér Utazás

Pokerty9 Adagoló Üveg, Vákuum 2db Üres Üveg Fehér Utazás

Buyers rating:
HUF 1146.15

Áruk

A mini üveg nagyon alkalmas az utazás, kényelmes, hogy a pénztárcádat, vagy vigye magával, valamint a szivattyú fejét szorosan illeszkedik, így nem kell aggódnia, szivárgás.Készült kiváló minőségű műanyag, nem kell aggódnia, hogy összetörnek, nem mérgező, íztelen, használata biztonságos, szivárgásmentes, tartós, tiszta. 2x50ml krém palackok, hogy megfeleljen a többszörös van szüksége, használja őket a kieresztés, a krémek pedig krémek találkozni a sok tisztítószert.Alkalmas, hogy a saját testápolók, szappanok, samponok, klímaberendezések, tusfürdők, valamint a tusfürdőt.Nagyon alkalmas a fürdőszoba szekrény, konyhai mosogató, utazás, nyaralás, napi használatra.Könnyen tisztítható, kérjük használjon tiszta vizet vagy etanol, hogy tiszta kívül-belül, tiszta fehér megjelenésű, könnyen tisztítható.Anti-slip-design alján az üveg.Szolgáltatás : 1. 2x50ml krém palackok, hogy megfeleljen a többszörös van szüksége, használja őket a kieresztés, a krémek pedig krémek találkozni a sok tisztítószert.2. Kézi méretű, kompakt, kényelmes.Készítse elő az üveget, csavarja ki a szivattyú fejét, eressze ki a töltelék folyadékot a habzó üveg, csavar a szivattyú fej használata könnyen.3. Alkalmas, hogy a saját testápolók, szappanok, samponok, klímaberendezések, tusfürdők, valamint a tusfürdőt.Nagyon alkalmas a fürdőszoba szekrény, konyhai mosogató, utazás, nyaralás, napi használatra.4. A mini üveg nagyon alkalmas az utazás, kényelmes, hogy a pénztárcádat, vagy vigye magával, valamint a szivattyú fejét szorosan illeszkedik, így nem kell aggódnia, szivárgás.5. Készült kiváló minőségű műanyag, nem kell aggódnia, hogy összetörnek, nem mérgező, íztelen, használata biztonságos, szivárgásmentes, tartós, tiszta.Hogyan kell Használni : 1. Kérjük, tiszta kívül-belül vízzel vagy etanol az első használni, használni, szárítás után.2. Lemondanak a bőrápoló termékek vagy etanol vagy víz a tartályban.Specifikáció : Elem Típus : Utazási Bottle Material : Plastic Color : White Product Méret : Kb. 162x31mm / 6.38x1.22in Weight : Kb. 94g / 3.3 oz Applicable Típusa : Utazás, szépség, bőrápolás, clean Applicable Helyek : öltözők, wc, fürdőszoba, szépségszalonok, hotels Product Stílus : Egyszerű, fresh Package Listája : 2 x Utazási Bottle Note : 1. Ne pack italok, kőolaj, erős savak, valamint folyadékok magas etanol tartalom elkerülése érdekében anyagi romlás.2. Kérjük, használja a bőrápolás/piperekészlet kieresztett a tartályba, a lehető leghamarabb, de ne hagyja, hogy több mint fél év.3. A termék könnyen foltot, amikor elhelyezett hosszú idő, meg lehet tisztítani a vizet, vagy etanol wh.

Termékjellemzők

Item Type:
Travel Bottle
Material:
Plastic
Color:
White
Product Size:
Approx. 162x31mm / 6.38x1.22in
Weight:
Approx. 94g / 3.3oz
Applicable Type:
Travel, beauty, skin care, clean
Applicable Places:
Dressing rooms, toilets, bathrooms, beauty salons, hotels
Product Style:
Simple and fresh
Package List:
2 x Travel Bottle :
1. Do not pack beverages, petroleum, strong acids, and liquids with high ethanol content to avoid material deterioration. :
2. Please use the skin care/toiletries dispensed into the container as soon as possible, and do not leave it for more than half a year. :
3. The product is easy to stain when placed for a long time, and it can be cleaned with water or ethanol wh :

Kapcsolódó termékek

Szerver 83000 Cp-10 Fűszer Szivattyú, 13H 11 W 7L
  • Friss
Látogatói besorolás:

Szerver 83000 Cp-10 Fűszer Szivattyú, 13H 11 W 7L

Eredeti OEM cserealkatrész.Használjon eredeti OEM alkatrészek biztonsági megbízhatóságát, valamint a teljesítmény.Egység szám : 1.0 Csomag Súlya : 1.048 kg.Szerver 83000 Cp10 F�

HUF 4048.65